Helppi - tilaa nuori töihin!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Meri-Vakan 4H on mukana Helppi-palvelussa 

 Helppi-palvelu,  auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, haravointiin tai tekemään erilaisia muita pihatöitä.  Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/ 

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. 

Palvelu toimii sovelluskaupoista ladattavan Helppi-sovelluksen avulla. Käyttämällä palvelua työllistät samalla lähialueesi nuoria. Työn hinta 25e/h (sis.alv). Hyödynnä myös kotitalousvähennys.

4H on nuorille vastuullinen työnantaja. Palkkaus on työehtosopimuksen mukaista, ja jokainen nuori perehdytetään tehtävään.

Tällä hetkellä Helppi -palvelua tullaan tarjoamaan Nousiaisten ja Mynämäen kuntien alueella. Tulevaisuudessa tavoitteena on, että Helppi-pavleua olisi tarjolla koko toiminta-alueellamme. 


4H-yhdistys toimii vastuullisena työnantajana

 Nuoret rekrytoidaan 4H-yhdistysten palvelukseen, heidät koulutetaan työpalvelutehtäviin ja vasta sen jälkeen heidät lisätään Helppiin palvelujen tuottajiksi.  Työpalvelu voi olla esimerkiksi pihapalvelu– ja siivoustyötä, digi– ja kauppa-apua, lastenhoitoa ja paljon muuta.

Työnantajana 4H pääsee seuraamaan asiakkaiden jättämiä työtilauksia sekä nuoren ja asiakkaan välistä chat-keskustelua.

Digitalisoinnin tavoitteena on lisätä nuorten työpalvelutoimintaa, saada nuorille lisää työpaikkoja ja keikkoja sekä mahdollistaa myös 4H-yrittäjien palvelujen myynti Helpin kautta. Helpin myötä 4H:n työnantajabrändi tavoittaa paikallisesti ne asiakasryhmät, jotka käyttävät arjessa älypuhelinta. Myös ikäihmiset on huomioitu, sillä työtilaukset voi hoitaa ottamalla yhteyttä 4H-yhdistykseen ja 4H siirtää ne edelleen Helpin kautta nuorille.